Kulørt papirtape

Farvestrålende bæredygtighed

Som noget helt nyt tilbyder vi nu vores velkendte miljøvenlige FSC certificerede 50mm papirtape i flere forskellige farver. Papirtape er mere og mere brugt til forsegling af papkasser, da det er den tapevariant som er mest bæredygtig. Samtidig har mange fået øjnene op for ikke at skulle bruge en kniv til åbning. Åbning uden kniv er ofte en bedre løsning, for ikke at skade indholdet med kniven. Tapen egner sig til små og mellemstore pakker og fremstår farverig og elegant. Hvis du ønsker dit logo på tapen, er det også en mulighed. Kontakt os og hør nærmere.

I vores sortiment finder du, ud over brun, hvid, og sort mange andre flotte farver. Måske kan du heriblandt finde den eller de farver der matcher dit butikskoncept. Hos expotape a/s har vi selvfølgelig særligt øje for farverne i vores logo, nemlig grøn og grå og selvom de ikke er indfarvet i den korrekte "expotape"-pantonefarve, matcher denne tape alligevel vores brand super godt.

De mange grønne farver vi har på lager udstråler alle natur, økologi, genbrug mm., så hvis din virksomhed vil fremhæve miljø og bæredygtighed, er denne tape et godt alternativ. Både pga. dens materiale som er bionedbrydeligt papir, men farven siger også en del. OG HUSK du kan selvfølgelig altid få trykt papirtape i en helt egen ønsket farve og med eget logo. Kontakt os og hør nærmere. 

Regnbuefarver

Kombiner regnbuens farver og lav dit eget unikke kunstværk. Find inspiration til tapekunst på Facebook Tape Art Festival her

Lagerfarver

Du kan finde følgende farver i vores webshop: Sort, Pink, Bordeaux, Gul, Karrygul, Lyseblå, Duegrå, Lysegrøn, Olivengrøn, Blå, Mørkeblå, Rød, Rødbrun, Grøn og Mørkegrøn.

Sjov med farver

Få liv og glade dage på dine pakker. Bland farverne på den rigtige måde og skab din egen smukke indpakning.

Flere lignende artikler