Med spools får du mange flere meter på rullen...

Et "garnnøgle" af tape

Vidste du, at du hos os kan få din tape spolet op som spools?

Dette betyder, at man kan lave taperuller hvor tapen er spolet op som et ”garnnøgle” og det muliggør, at der kan være mange flere meter på rullen. 
Vi har lavet forsøg med en 12mm bred tape, spolet op på en ca. 15cm bred kerne. Her kan vi nemt få 10.000 meter tape spolet op på 1 rulle. Det kunne være flere forskellige typer materialer, f.eks. dobbeltklæbende tapes (fra 10my til 10mm tykkelse). 

Du kan også sagtens få din trykte tape på spools. Her vil vi først trykke tapen og derefter spole tapen op på spools. 

Det er muligt at anvende mange forskellige typer tape, og forskellige bredder. Men vi forestiller os at det er mest egnet til tape i bredder fra 12mm op til 50mm (vores maskine kan spole materialer der er stærke nok i bredder fra 9mm til 50mm brede).

Vi har mulighed for at spole op på f.eks. 3” kerner i bredder fra f.eks. 100mm og op mod 500mm. Det er kombinationen af kernebredden, tapetypen og tapebredden der afgør hvor mange meter, der i sidste ende kan være på en rulle (max diameter må være op til 500mm).  

Spools er egnede til automatiske anvendelsesområder hvor man har behov for færre skift. 

Da dette er en meget fleksibel metode, kan i kontakte vores kundeservice, og tage en dialog om hvordan i kunne jer tapen skulle spoles op til jeres særlige behov. 

Flere lignende artikler